Tuesday, December 22, 2009

Selamat petang

Ntah nape tetiba terminat lagu ni..kepada yang minat MJ..hehe..sama juga la aku..layan and hayati liriknya macam cerita pasal diri dia je,any comment?..
.

2 comments:

Nuyui said...

lgu MJ, lagu peveret ak time kecik..
abah aku ada album dia tu.. tp pergi mne ntah..
ada dlm kotak somewhere..

bujang said...

to nuyui,
owh..aku pun. Tp aku lebih minat perjlnn hidupnya yg penuh cabaran..dia brusaha mncari kbnrn dlm hidup dia sdgkn ada orang yg tak puas hati dgn tujuannya dgn menfitnah dia dgn mcm2 tuduhan..sama2lah kita hadiahkan Al-fatihah wat arwah..