Thursday, December 24, 2009

Keputusan PMR diumumkan hari ni

Hari ini tepat jam 10a.m keputusan PMR 2009 diumumkan. Mesti hari ini ialah masa yang ditunggu-tunggu bagi calon PMR. Aku pun dulu macam ni gak..nak demam la, nervous tahap gaban la.. tak tau boleh skor ke dak la. Yang jadi mangsa Bapak aku..Soalan yang lazim aku tanya dia hari-hari "Daddy,daddy bila keputusan nak kuar?esok ek?bila ek?" sampai nak bebulu arr telinga dia dengar..hehe sorry Dad. Tu dulu dad..skang wa da besar.. wa dah boleh kawal nervous wa..

Apapun, tahniah kepada calon PMR 2009 yang dapat 8A..kepada yang tidak berjaya jangan putus asa..SPM boleh try lagi..menanti keputusan adik aku..sedia la aku dah janji ngan dia 1 A aku nak bagi RM 10..hehe tak pasal aku yang risau lak..

6 comments:

Nuyui said...

adik ko dpt bpe weh?
waaaa....sonok giler dpt abg cm ko.
konpem aku 8A dulu..
RM80 ghenget leh dpt tu...hahaha~

Kimy said...

ko bagi jek duit bila tahun 2012 nanti dengan duit spm skali. hahahaha :)

bujang said...

to Nuyui>
sori lmbt bls aku bru blek dr kg sitiawan..dia x dpt A la.. Sob..sob..as sec bro 4 the family aku sedih sbnrnya ngn pncapaian tu..

to Kimy>
x yah tunggu 2012 kimy.. ingt aku spt yg ko bygkn ke?? PTPTN aku x lma lgkan msuk...HAHAHA..PTPTN i luv u..

Nuyui said...

waaa...ptptn dh masyuk...leh blanje aku...hahaha...

bujang said...

to Nuyui>
aku boleh je tp ko kne le sllu ingtkn aku ek..sbb kitaran biologi mnusia menunjukkn mnusia mudah trlupa selepas tempoh 24jam...

p/s: hehe, x sngka aku leh ingt lg fakta ni..

Nuyui said...

to bujang>
xleh blah betui ek kaw ni..
saje r tu..nk lari dr kne belanje..
wek...~
kedengki.
hahahaha~~